19:30 Przystawka – roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Posiłek główny– mięsa na półmiskach cztery rodzaje ( 2 porcje /os.):
– rolada wieprzowa
– polędwiczka w panierce szpinakowej
– panierowana roladka drobiowa z żółtym serem i pieczarkami
– pieczeń z karczku w sosie własnym
Sos ciemny pieczeniowy i pieczarkowy
Skrobia:
– kluski śląskie
– ziemniaki z koperkiem
Surówki:
– modra kapusta
– z białej kapusty na zimno
– buraczki
– wiosenna z kapusty pekińskiej
Napoje niegazowane – soki i woda z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń do końca
gazowane – cola, fanta, sprite, woda gazowana w małych buteleczkach bez ograniczeń do końca
Kawa, herbata, ciasta ( sernik, mak-kokos, chrupek, z galaretką, szarlotka)
Owoce na stołach bocznych
Zimna płyta w formie bufetu:
– mięsa, terriny – wyroby własne pokrojone w plastry i podane na zimno
*boczek rolowany
*karczek pieczony
*schab z suszonymi owocami
*roladki kolorowe różnych smaków
– sery pleśniowe i twarde
– koreczki capreze, koktajlowe i bankietowe
– sałatki: jarzynowa tradycyjna, grecka, gyros
– jajka z łososiem i kawiorem oraz w sosie tatarskim
– galaretki drobiowe
– śledź w oleju, śledź w śmietanie
– parówki w cieście francuskim
– szaszłyki drobiowe w cieśie piwno-chrzanowym
– tatar wołowy
– chleb biały, razowy; bułeczki; masełka wyciskane
II Kolacja
2230 Strogonow podany w wazach + pieczwo
2430 Kolacja
Barszcz podany w dzbankach
Paszteciki z warzywami i pieczarkami w cieście francuskim
Alkohol – butelka (0,75l) wina białego lub czerownego lub butelka 0,5L wódki na 2 osoby w cenie.
Pozostały alkohol dostępny w barze.
Butelka wódki 35 zł/0,5l lub wino czerwone, białe 35zł/0,75l
Piwo z naszego browaru wg cen w karcie menu.

