19:30 Przystawka – roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Posiłek główny– mięsa na półmiskach cztery rodzaje ( 2 porcje /os.):

–  rolada wieprzowa

– polędwiczka w panierce szpinakowej

–  panierowana roladka drobiowa z żółtym serem i pieczarkami

– pieczeń z karczku w sosie własnym

Sos ciemny pieczeniowy i pieczarkowy

Skrobia:

–  kluski śląskie
–  ziemniaki z koperkiem

Surówki:

– modra kapusta

–  z białej kapusty na zimno

– buraczki

–  wiosenna z kapusty pekińskiej

Napoje niegazowane – soki i woda  z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń do końca

gazowane – cola, fanta, sprite, woda gazowana w małych buteleczkach bez ograniczeń do końca

Kawa, herbata, ciasta ( sernik, mak-kokos, chrupek, z galaretką, szarlotka)

Owoce na stołach bocznych

Zimna płyta w formie bufetu:

mięsa, terriny – wyroby własne pokrojone w plastry i podane na zimno

*boczek rolowany

*karczek pieczony

*schab z suszonymi owocami

*roladki kolorowe różnych smaków

– sery pleśniowe i twarde

–  koreczki capreze, koktajlowe i bankietowe

–  sałatki: jarzynowa tradycyjna, grecka, gyros

– jajka z łososiem i kawiorem oraz w sosie tatarskim

– galaretki drobiowe

– śledź w oleju, śledź w śmietanie

– parówki w cieście francuskim

– szaszłyki drobiowe w cieśie piwno-chrzanowym

– tatar wołowy

– chleb biały, razowy; bułeczki; masełka wyciskane

II Kolacja

2230      Strogonow podany w wazach + pieczwo

2430   Kolacja

Barszcz podany w dzbankach

Paszteciki z warzywami i pieczarkami w cieście francuskim

Alkohol – butelka (0,75l) wina białego lub czerownego lub butelka 0,5L wódki na 2 osoby w cenie.

Pozostały alkohol dostępny w barze.

Butelka wódki 35 zł/0,5l lub wino czerwone, białe 35zł/0,75l

Piwo z naszego browaru wg cen w karcie menu.